Intersocks Hurwits

Udeležili smo se sejma EUROPEAN OUTDOOR TRADE FAIR, ki je potekal od 18.06.2017 do 21.06.2017 v FRIEDRICHSHAFEN, Nemčija. Glavni namen obiska sejma je bil predvsem srečanje z obstoječimi kupci ter pridobivanje novih.

Visoko kakovostno tehnično znanje iz področja športa, zunanjih aktivnosti in zdravstva želimo uporabiti tudi na področju nogavic za vsakodnevno uporabo ter na področju spodnjega perila zato vsako leto na sejmu predstavimo tudi novo kolekcijo izdelkov.

Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.762,00 eur, v okviru Javnega razpisa "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017".

Cilj projekta je poleg rednega vzdrževanja dobrih poslovnih odnosov z obstoječimi kupci tudi sklenitev pogodb z novimi. Na sejmu predstavimo nove kolekcije in nove blagovne znamke kar pomeni dobro reklamo in večjo konkurenčnost.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).